EuroLens

EuroLens er en stor europæisk online forhandler af kontaktlinser. EuroLens sender alle sine kontaktlinser fra et centralt placeret lager, og dette er med til at sikre særdeles gode priser på kontaktlinser. Det er EuroLens’ målsætning at være op til 50 pct. billigere end din lokale optiker og mindst 15 pct. billigere end alle andre online forhandlere af kontaktlinser.

Eurolens er en af Europas største forhandlere af kontaktlinser på nettet
EuroLens er en af de største online forhandlere af kontaktlinser i Europa, og Eurolens er derfor i stand til at købe stort og billigt ind fra producenterne.

Stort udvalg
EuroLens har som en af de største spillere på markedet for kontaktlinser i Europa et meget stort udvalg af kontaktlinser fra alle de store producenter i verden.

Eurolens giver tilfredsheds-garanti
EuroLens giver tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre kan du levere de uåbnede pakker tilbage. EuroLens garanterer naturligvis også, at du får hvad du bestiller dvs. det originale produkt i uåbnede og sterile pakker.

Du får altid gratis forsendelse hos Eurolens
Hos EuroLens er der gratis forsendelse til Danmark, og leveringstiden er mellem 7 til 15 dage.

God kundeservice pr telefon
EuroLens har gjort meget ud af kundeservice, og du kan altid ringe og få hjælp af en salgsassistent mellem kl. 7.00 og 21.00 mandag til fredag og kl. 8.00 til 16.00 om lørdagen.

De bedst sælgende brands hos Eurolens er:

 1. Bausch & Lomb
 2. CIBA Vision
 3. CooperVision
 4. Johnson & Johnson
 5. Ocular Sciences
 6. Wesley Jessen

De bedst sælgende kontaktlinser hos Eurolens er:

 1. 1-Day Acuvue
 2. Acuvue
 3. Acuvue 2
 4. Acuvue Advance
 5. Acuvue Oasys
 6. Biomedics 55 (UltraFlex 55)

>>Klik her for at besøge Eurolens