LensWay

LensWay sælger kontaktlinser til stort set alle europæiske lande. Selskabet har drevet forretning i Danmark siden 2004. Moderselskabet Coastal Contacts ligger i byen Toronto i Canada. Lensway er en af Skadinaviens største online leverandører af kontaktlinser.

God telefonsupport og kundeservice
LensWay har en dansk kundeservice, som det er gratis at ringe til på tlf. 80 88 27 06. Du kan ringe til Lensway mellem kl. 9 til 18 mandag til fredag, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilke linser du skal bestille.

Lensway giver dig 3 måneders returret på briller
Når du køber kontaktlinser eller briller i en almindelig optikerbutik, har du som udgangspunkt ikke returret. Når du handler kontaktlinser eller briller på nettet har du ifølge dansk lovgivning 14 dages returret, hvis du fortryder købet. Som en ekstra service giver LensWay dig 3 måneders returret på køb af briller. Ligesom ved alle andre forbrugerkøb i Danmark, har du selvfølgelig 2 års reklamationsret, hvis der er mangler ved den vare, som du har købt.

LensWay er godkendt af Sygeforsikring Danmark
LensWay er godkendt af Sygeforsikring Danmark som kontaktlinseleverandør. Dette betyder, at hvis du er medlem af Danmark, kan du få tilskud på de linser du køber hos LensWay.

Du kan betale med Dankort hos LensWay
Hos LensWay kan du betale med Dankort, VISA, Mastercard eller vælge at betale ved faktura, hvilket betyder, at du får medsendt et girokort/indbetalingskort sammen med dine varer, som du skal betale indenfor 15 dage.

Du får i øjeblikket gratis fragt og mængderabat hos LensWay på alle køb. Tilbuddet gælder indtil den 31. august 2009 – skynd dig at købe stort ind!

De bedst sælgende brands hos LensWay er:

 1. Johnson & Johnson
 2. CIBA Vision
 3. Ocular Sciences
 4. Bausch & Lomb
 5. CooperVision
 6. Wesley Jessen

De bedst sælgende kontaktlinser hos LensWay er:

 1. 1-Day Acuvue
 2. 1-Day Acuvue Moist
 3. Air Optix Night & Day
 4. Biomedics OneDay
 5. Dailies Aqua Comfort Plus
 6. Focus Dailies

>Klik her for at besøge LensWay