Producenter

Johnson & Johnson
Johnson & Johnson er en global amerikansk virksomhed, som blev startet i 1886. Selskabet er noteret på New York Stock Exchange under ticker symbolet JNJ. Johnson & Johnson er på Fortune 500 listen som et af verdens 500 største selskaber.

Johnson & Johnson’s hovedkvarter ligger i New Jersey. Johnson & Johnson har over 250 datterselskaber på verdensplan og er repræsenteret i 57 lande. Koncernens produkter sælges i over 175 lande på verdensplan. Johnson & Johnson sælger både medicin, forbrugerprodukter, baabyprodukter, skønhedsprodukter og meget mere.

Johnson & Johnson’s mærke af kontaktlinser hedder Acuvue.

CIBA Vision
CIBA Vision er kontaktlinse divisionen af den globale amerikanske virksomhed Novartis, som er noteret på New York Stock Exchange (NYSE:NVS). Ciba Visions hovedkvarter har siden 1980 ligget i Atlanta, USA. Ciba Vision forsker og udvikler produkter inden for kontaktlinser og linseplejeprodukter.

Ciba Vision har datterselskaber i mere end 30 lande og igennem distributionsaftaler er Ciba Visions produkter tilgængelige i over 70 lande og bruges af ca. 125 millioner kontaktlinsebrugere i verden.

Ciba Visions seneste forskning har bl.a. resulteret i kontaktlinserne Air Optix (som er linser med høj gennemtrængning af ilt, hvilket er med til at øge øjets komfort), og Air Optix Night & Day, som er linser med så høj gennemtrængning af ilt, at man kan lade kontaktlinserne sidde i uafbrudt igennem op til 30 døgn.

Ciba Vision har et af markedets bredeste udvalg af farvede kontaktlinser, som enten giver dine øjne en anden farve eller styrker dit øjes naturlige farve.

CIBA Visions mærke af kontaktlinser hedder focus dailies, dailies, air optix og frehlook.

Bausch & Lomb
Bausch & Lomb har en af verdens største porteføljer indenfor optik og kontaktlinser. Virksomheden Bausch & Lomb blev grundlagt i 1853 i New York, og er siden vokset fra en lille optikerbutik til et af de mest kendte brands indenfor kontaktlinser i verden.

I dag har Bausch & Lomb 13.000 ansatte på verdensplan og Bausch & Lombs produkter er tilgængelige i mere end 100 lande. Bausch & Lomb er børsnoteret på New York Stock Exchange (NYSE:BOL).

Bausch & Lomb’s mærke af linsevæske hedder Renu.

CooperVision
CooperVision blev grundlagt i 1979, og er i dag den fjerde største producent af kontaktlinser i verden, samt den største producent af toriske kontaktlinser i verden.

Med hovedkvarter i Californien, USA producerer CooperVision sine kontaktlinser fra 12 produktionsfaciliteter fordelt på fem kontinenter i verden. I dag kan CooperVisions kontaktlinser næsten købes over alt.

CooperVisions mærke af kontaktlinser hedder biomedics og CooperVision producerer også det meget populære mærke af partylinser, som kaldes “crazy lenses”.

>>Se billige forhandlere af linser på nettet her